torsdag 26 februari 2009

Nu är jag med också!

Vad kul att jag snubblade in här och kan få lite inspiration att ta mig igenom alla olästa böcker i min bokhylla. Jag börjar med fem men sen går det ju att fortsätta.
För några år sedan slog jag och min man ihop våra gigantiska boksamlingar och även om 16-17 flyttlådor gick till Myrorna, Erikshjälpen m.m. så har vi fortfarande massor med böcker och dessutom massor av mig olästa böcker.
Som jag skrev i min andra blogg var det inte så svårt att hitta fem böcker att börja med och jag har redan kommit en bit på väg i Tusen strålande solar som var mitt förstaval.
Ska bli kul att vara med och bli peppad av er andra och få tips på böcker att läsa.
Kramar från Efwa - Medea

PS. Om ni undrar vad det är för stickig sak som ligger under böckerna är det min nya vänskap Shaktimattan, en spikmatta som jag ligger på en stund varje kväll för att öka mitt välbefinnande. Kanske kommer jag att bli piggare, få mindre spänningar i ryggen osv. Jag har bara testat den en vecka så min nyvunna pigghet kanske bara är en tillfällighet. =)

10 kommentarer:

 1. VÄLKOMMEN! Kul med en till. Jag har också nyss köpt en spikmatta. Konstigt nog välgörande.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Usch vad jag kluddar. Skulle skriva:
  Välkommen! Jättekul att du hittat till vår lilla bokhörna.
  Jag lägger till din blogg bland de andra deltagarnas till höger, hoppas att det är ok? (Om jag missat nån annans, lägg till er själva eller putta till mig så fixar jag. Ska även lägga till min egen.)
  En spännande bokhög, och tack för infon om shaktin. Intressant att även Bokmalen har en. Hmm det kanske ÄR dags att skaffa en och sluta vela? Beslutsångest

  SvaraRadera
 4. Cecilia: Kolla Gulare.com.(min kompis jobbar där) De har 15% rabatt på mattan i februari!

  SvaraRadera
 5. Åh tack för tipset, Medea! Med alla shakti-sammanträffanden (eller vad jag ska kalla dem) de senaste månaderna undrar jag om inte universum försöker hinta. Nu har jag en deadline att hålla min beslutsångest till, känns bra. =) Nu eller aldrig!

  SvaraRadera
 6. Välkommen! Härlig bokhög!

  (Och ja, universum hintar väldigt mycket om spikmattor just nu!)

  SvaraRadera
 7. Välkommen! Hmn... funderar på om det kan vara välgörande att titta på när Cecilia ligger på ovannämnda spikmatta... och om jag i så fall borde sponsra henne...

  SvaraRadera
 8. Det är fantiskt ingen bio, fröken Timjan har sett alldeles för mycket film. Inte mycket action, och nej, jag tänker inte skrika av smärta (tänk på kattstackarn..) OM jag skaffar en. Har lite komplicerat förhållande till inköp just nu (och med det menar jag inte att jag har dåligt med pengar).

  SvaraRadera
 9. Ha ha, du har nog rätt, men säg till om du vill bygga en av återanvänt material ;-)

  SvaraRadera
 10. Oi, 'nuff of the cheek missy! Bara för att ditt födelsedagskort blev ett hemmabygge... Kunde sett mycket värre ut!

  SvaraRadera