lördag 27 februari 2010

Deltagarlista

Ok, deltagarlistefunktionen verkar ta med samtliga skribenter som default, så jag fick skriva en textruta. Tyvärr länkar den inte till respektive profil. Jag ger upp... om nån vet hur man fixar bättre är det bara att ändra, och som sagt, lägg till om jag missat nån (och ta bort om ni vill stå över den här omgången av hyllvärmarläsning).

2an påbörjad

Jag har just påbörjat min andra hyllvärmare för omgången: Gösta Åbergs Handbok i svenska. Jag tror att det är en bok jag inte läser så där snabbt rätt igenom, så ev blir det en parallelläsningsbok som kan dra ut på tiden. Det ska bli mycket intressant och kul att friska upp grammatik och språksäkerhet. Ska bara ta mig igenom språkhistoriekapitlet först (läser om Urnordiskan nu.. gäsp).

ps. Jag tog bort 'Avklarade böcker-listan' som fanns till höger här på bloggen. Eftersom flera kör efter lite andra regler den här omgången har den spelat ut sin roll lite. Jag funderar också på om vi skulle uppdatera deltagarlistan, men har dålig koll på exakt vilka som är med den här omgången. Skriv in er själv om jag missat er!