fredag 1 januari 2010

ps. inför nya omgången

Tessi undrade om hon kunde välja vilka hyllvärmare hon tar sig an under 2010 allt eftersom, och varför inte? Hon säger sig ha ett 80-tal att välja mellan, så det låter bara spännande. Hade varit kul med en bild på alla dem... =)

Sara nämnde att hon nog nöjer sig med 4 i nya omgången och det tycker jag också verkar vettigt, om det känns bäst. De 'regler' jag ursprungligen satte upp är jag inte så fäst vid, så anpassa ni som det passar er! Jag har ju inte ens själv varit med på ett tag och de böcker jag kommer med nu kvalificerar knappt in som hyllvärmare med sina max 1 år på nacken... (jag tömde ju mina att-läsa-hyllor vid midsommar). Kul bara att utmaningen lever vidare och att läsa om vad ni läser!

Gott Nytt Hyllvärmarår!

Hoppas att ni alla haft en härlig jul- och nyårstid! Själv är jag lite sugen på att dra igång det nya året och den nya omgången hyllvärmare, så jag anmäler mitt startfält redan idag, även om det nog dröjer lite innan jag kommer igång med själva läsandet.

Jag har valt ganska snabb- och lättlästa böcker till den här omgången, helt enkelt för att det var vad som fanns att tillgå bland mina olästa böcker. Jag hade en light-läsar-höst, eller 'skaffar-' snarare än 'läsar-' kanske, eftersom allt jag skaffade mig uppenbarligen inte blev läst...

Så här ser mitt startfält ut:

Corpse Pose - Diana Killian
Death by Darjeeling - Laura Childs
The Handmaids Tale - Margaret Atwood
Handbok i svenska - Gösta Åberg
Book Lover - Jennifer Kaufmann och Karen Mack

En bra blandning hoppas jag.

ps. Ni som lyckades läsa ut era 5 hyllvärmare från i höstas glöm inte skriva in er i marginalen till höger på bloggen!