torsdag 1 januari 2009

Saras utvalda


Jag måste tacka Cecilia för inbjudan att delta i den här utmaningen. Trots att mina hyllvärmare inte är några direkta tungviktare känns det verkligen som en utmaning! Här är min lista:

Jag gillar bra chicklit, men Marian Keyes Är det någon där? har ändå blivit liggande. Har väl tänkt spara den till nån semester eller så.

Kicki & Lasse av Peter Kihlgård har jag börjat på, är på sidan 20. Längre kom jag inte för den kändes lite seg. Alla förtjänar väl en andra chans?

Jag skäms för att erkänna det, men än har jag inte läst någon Harry Potter-bok. Jag är inget fantasyfan, helt enkelt. Men kunde jag läsa Da Vinci-koden för att "alla andra" gjorde det, så kan jag väl läsa Harry Potter också. Harry Potter och de vises sten är min 3:e hyllvärmare.

Lloyd Jones Att tro på Mister Pip har fått superfin kritik. Jag har ändå inte känt för att ta tag i den än. Snart, kanske?

Håkan Nesser är en av mina favoriter bland svenska författare. Ändå har Människa utan hund inte kommit längre än till "nyinköpthögen", fast det nu är ganska länge sedan jag köpte den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar