lördag 13 juni 2009

Feel-good Food av Susie Miller & Karen Knowler

och så ett inlägg till i rask följd. Gäller att passa på när det regnar...
Feel-good Food - A Guide to Intuitive Eating är utläst. En del av innehållet i boken riktar sig mer till nybörjare inom raw och levande föda, eller om jag bara läst Karen Knowlers blogg för länge, men en hel del guldkorn fick jag trots det till livs. Allra mest intressant var kapitlet som behandlade just det titeln antyder: hur man övar upp sin förmåga att lyssna på sin kropp och äta därefter. Läsvärd för den som intresserar sig för den här sortens ätande och liv. Mer textbok än recept-.

Jag håller ju mest på med finlir här, för att utnyttja den här utmaningen och ert sällskap till max. I själv verket har jag ju läst mina 5 böcker, men jag hoppas också att så många som möjligt av er andra ska göra det också. Hur går det för er? Sommaren lockar så klart till utomhusaktivitet (när vädret nu vill sig), så det är fullt förståeligt om ni väljer att prioritera annat än läsa på gamla hyllvärmare just nu. Känner ni att ni inte hinner med är det inte omöjligt att hyllvärmarbloggen fortsätter även på andra sidan månadsskiftet. Dock i så fall i ny regi: Jag tror att jag får lämna facklan vidare, då jag ju faktiskt inte längre besitter några gamla hyllvärmare. Inte för att jag inte skulle kunna skaffa nya böcker... men det är ju inte riktigt samma sak, eller den problematik jag ville komma åt med utmaningen. Vi får se vad som händer, och om intresse för en ny omgång ö h t finns.

1 kommentar:

  1. Jag är med på en vända till! Ska rota lite i hyllorna hemma och se vad jag ska ge mig på. Jag kommer att välja 5 böcker även denna omgång. Vem mer hänger på?

    SvaraRadera