lördag 19 mars 2011

Kan inte låta bli

Fröken S frågade mig för en vecka sedan om jag skulle vara med i denna omgångens hyllvärmare. För att vara helt ärlig så såg jag inte att tiden fanns, men sen gick jag in och blev med en gång inspirerad. Jag har därför valt ut 3 stycken hyllvärmare.

Jonathan Strange & Mr Norrell har jag faktiskt helt glömt bort att jag ens hade trots att jag var oerhört exalterad när den väl gavs ut. Detsamma gäller inte för de andra två däremot. I alla fall inte Sightseeing av Rattawut. Goda Omen har faktiskt bara stått då jag inte haft något sug på Pratchett, vilket kanske inte krävs för jag blir lika glad varje gång jag väl läser någon av hans fantastiskt roliga böcker.

Då får vi se vilken som blir först ut. Jag har 2-3 böcker som måste läsas igenom innan viss deadline så det här kan bli spännande!

2 kommentarer:

  1. Jonathan Strange är faktiskt inte helt tokig. Lite magi och lite märkligt trolleri vill jag minnas. Problemet med boken är att man liksom inte förstår vart den är på väg... Men både jag och Peter har läst så det får väl bli betyg godkänt (minst) ändå.
    /Mia

    SvaraRadera
  2. Härligt är du hänger på Alex! Strange & Norrell ha jag också på att läsa-listan.

    SvaraRadera