onsdag 28 juli 2010

En permanent hyllvärmare:)Har du någonsin funderat över varför vissa människor lyser och andra inte syns alls?
Önskar du att du var mer karismatisk? Då kan du få litet nyttiga tips i Karismakoden av Eva Kihlström. Här får man en snabbkurs i retorik, varför mimiken är så viktigt (vikten av ett leende!), hur framgångsrika människor talar och använder sitt kroppsspråk och mycket annat spännande. Jag har läst den här boken innan, för ett par år sedan, men det var nyttigt att friska upp minnet.

Jag tänkte dessutom vara så fräck att jag kallar den här boken för en av detta halvårets avklarade hyllvärmare. Anledningen till att jag började bläddra i den var nämligen att jag funderade på att rensa ut den, men så fastnade jag. Så den får nog stå kvar i hyllan.

Och om ni ursäktar så ska jag nu gå och öva litet på min karisma.:)

2 kommentarer:

  1. Jag har sett den här boken men ärligt talat avskräckts av omslaget, så det var intressant att höra att den är värd t o m mer än en läsning. Lite extra karisma hade inte varit fel, känner jag.

    SvaraRadera
  2. Ja det är en förfärligt ful bok!(Och den blev inte permanent, igår rensade jag ut sex kassar med böcker och gav till en loppis och då slank den med! Så kan det gå.

    SvaraRadera