lördag 12 december 2009

Bara Alberte

Äntligen! För några dagar sedan blev jag klar med Bara Alberte, den sista delen i trilogin av Cora Sandel. Det har tagit mycket tid att läsa alla tre romanerna, och de är verkligen läsvärda. Enda nackdelen är att jag har känt mig stressad över att så många andra böcker har fått stå tillbaka. I denna sista del kommer Alberte tillbaka till Norge efter många år i Frankrike. Hon följer med sin man till hans föräldrars gård, skriver klart sin roman och får äntligen se sin son leva på ett ställe där han trivs.

Nu återstår halva Reglerna av Sara Mannheimer innan det är dags för nästa omgång av hyllvärmare. Nästa omgång kommer jag nog att nöja mig med fyra böcker. Vem mer ska med och vad ska ni läsa?

2 kommentarer:

  1. Jag kommer att vara med. Det är en bra sporre för att tömma undan stackars olästa böcker.
    Vad det blir för titlar... tja det får vi se de första dagarna i januari :)

    SvaraRadera
  2. Tekniskt sett är väl Cora Sandel-böckerna 3 till antalet (om än i 3-i-1-bindning), så du är väl egentligen uppe i dina 5 (6) redan?

    4 böcker är för övrigt helt ok att välja inför nästa omgång också (tycker åtminstone undertecknad som hittade på de ursprungliga 'reglerna'), bättre sikta på något man känner att man har motivation för än att stå över, säger jag. =)

    SvaraRadera