onsdag 1 juli 2009

Hejdå och hej!

Minsann om det inte gått ett halvår nu. När jag drog igång den här utmaningen några dagar före årsskiftet kändes juli lååångt borta. Det gjorde även mitt mål: att ha läst samtliga böcker (inga undantag, bortsett från uppslagsböcker och liknande) i mina hyllor där hemma. Jag minns inte ens när jag påbörjade projektet. Flera år sen är det i alla fall! Det kändes som att jag inte kom nånstans. Det där med att inte skaffa nya böcker var (är) alltför svårt. Jag läste och läste men kom aldrig till dörren.

Det var därför jag drog igång Hyllvärmarna. Jag behövde hjälp - en ordentlig spark i baken, och det har ni gett mig, flera styckna! =) Och det är jag lycklig för, för nu kan jag äntligen, utan tillstymmelse av dåligt samvete (ja, det skulle vara för platsbristen kanske), låna, byta, köpa, sno (nåja) böcker jag vill läsa NU (inte för två år sen). Tills jag samlat ihop en hög igen. Men det tänkte jag försöka undvika. Vi får se hur det går...

Hur som helst så vill jag tacka alla er medläsare och -bloggare för att ni hjälpt mig att bli klar med detta jättearbete. Jag känner mig diskvalificerad från att delta vidare i detta mitt eget hyllvärmarprojekt sedan jag lyckats med min mission (det närmaste jag kan komma är en lista med böcker jag ville läsa under tiden jag försökte att inte skaffa nya böcker). Det känns lite sorgligt för jag har tyckt det var skoj och mycket intressant att få en så personlig inblick i vad andra läser och vad ni tyckt. Men det hindrar inte att jag kommer att delta passivt genom att följa och kommentera inläggen från 2a omgångens deltagare. Känns jättekul att hyllvärmarutmaningen lever vidare. Lycka till med andra omgången!

1 kommentar:

  1. Hyllvärmarna har varit strålande! Tack för inspirationen! Kramar

    SvaraRadera