Det är en trevlig och lättförstådd receptbok för den som är intresserad av raw food. Jag har bara hunnit laga en bråkdel av alla recept och kommer att pröva fler av dem framöver, för där är mycket mer som verkar både gott och intressant. Tyvärr måste jag säga att ett par av recepten jag lagade blev mindre lyckade, vilket inte är helt vanligt. Det kan naturligtvis bero på mig, och i något fall var det helt enkelt att jag inte hade tillräckligt bra utrustning (har bara en vanlig mixer när jag nog skulle behövt en multihästkrafts-powermixer), men ett recept provade jag igen och det blev helt enkelt ingen höjdare. Samtidigt lagade jag andra rätter som blev urgoda, så jag dömer inte ut boken för de fåtal mindre lyckade resultat jag fick.
Skulle jag önska något vore det att där fanns fler foton på maträtterna. Det finns ett avsnitt med färgfoton, men de är för få och sitter i en separat sektion. Kan vara en personlig åsikt: vackra foton är a och o för en receptboksälskare av min sort.
En bra raw-bok för nybörjare mtp enkelhet och tillgänglighet, men det finns också gott recept om för den mer bevandrade, så ingen nybörjarbok i den bemärkelsen. Och för en nybörjare i Sverige finns det andra böcker jag skulle rekommendera att man köpte före, dels för att de är på svenska, men framför allt anpassade till svenska förhållanden/varor (Palmcrantz Raw food på svenska t ex). Det är trots allt miljövänligare att laga på lokalodlade råvaror än att basera sin vardag på bananer, avokados, goji berries mm från Långtbortistan. Och bättre

